09 januari 2011

Zlatan räddade Milan på övertid

Det blev en osannolik målfest när Milan mötte Udinese hemma på San Siro. Gästerna inledde klart bäst och gick fram till en 3-1-ledning. Milan ryckte dock upp sig i andra halvlek och kvitterade till 3-3 i slutminuterna. I 90:e minuten gjorde sedan German Denis 4-3 till Udinese innan Zlatan Ibrahimovic. Det blev en osannolik målfest när Milan mötte Udinese hemma på San Siro. Gästerna inledde klart bäst och gick fram till en 3-1-ledning.

Milan ryckte dock upp sig i andra halvlek och kvitterade till 3-3 i slutminuterna. I 90:e minuten gjorde sedan German Denis 4-3 till Udinese innan Zlatan Ibrahimovic på tilläggstid kvitterade till 4-4.

Dagens svensk var annars Albin Ekdal som gjorde sitt första mål för säsongen i Bolognas 2-0-seger mot Bari.movic på tilläggstid kvitterade till 4-4.